Mijn zoon, onze lieve Perez Birdja is overleden in Paramaribo – uitvaart te Coronie

overleden Coronie
De families MacNack, Birdja, Doelahmarsidi, Setoe, Felixdal, Letterboom, Rijnders, Lalbahadoer, Mohangoo, Biharie en Gajadin maken het verdrietige bericht bekend dat Perez Birdja is overleden in Paramaribo.

[quads id=1]

Hij was 54 jaar. In leven was hij banketbakker. Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal plaatsvinden te Coronie. Geef het door aan belanghebbenden

Overleden

Perez Sanjay Birdja

Op de leeftijd van 54 jaar
In leven was hij banketbakker

[quads id=1]

overleden Coronie

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland