Mijn moeder en onze zus, 49-jarige Claudia Enfield uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
De altijd vrolijke Claudia Enfield, een levendige zus, moeder en tante. Niemand wilde haar kwijt. Maar nu zijn ze haar toch kwijt.
De diepbedroefde familie Enfield maakt bekend dat hun moeder en zus is overleden in de leeftijd van 49 jaar. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. De uitvaart zal morgen plaatsvinden in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Overleden

Claudia Enfield

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart in Paramaribo. Geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland