Man gepakt met een grote bol drugs onder zijn pruik – buitenland (video)

drugs pruik
Er zijn verschillende manieren om drugs te smokkelen. Sommige mensen proppen bollen in hun lichaamsholtes, anderen slikken het. Weer anderen verstoppen het in hun schoen, BH of tas

[quads id=1]

Er zijn ook menen die het verstoppen onder hun pruik. Je denkt dat alleen vrouwen dat doen? Nee hoor, er is een man opgepakt met een hele hoge pruik. Je raad nooit hoeveel hij bij zich had. Dat moet toch hartstikke zwaar zijn? Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video.
Drugs onder pruik

Hart van Nederland schreef het volgende hierover: Man probeert halve kilo coke te smokkelen onder toupet. Een Colombiaanse man is op de luchthaven van Barcelona gearresteerd met een halve kilo cocaïne verborgen onder zijn pruik, zei de Spaanse politie dinsdag.

[quads id=1]

Halve kilo

De man trok de aandacht van de politie omdat hij “behoorlijk zenuwachtig” was en zijn pruik “onevenredig groot” was. Politiefunctionarissen ondervroegen de man en vonden een “perfect afgesloten pakket op zijn hoofd geplakt”. Het bevatte 503 gram cocaïne ter waarde van meer dan 30.000 euro.

[quads id=1]

‘Operatie Toupet’

In wat de politie “Operatie Toupet” heeft genoemd, werd de man opgepakt op de luchthaven El Prat van Barcelona nadat hij met een vlucht vanuit Bogota arriveerde.

Spanje is een belangrijke toegangspoort voor cocaïne naar Europa, voornamelijk uit Colombia. Smokkelaars nemen vaak hun toevlucht tot creatieve methoden om drugs voorbij de Spaanse douane te krijgen.

[quads id=1]

Verschillende manieren

Zo heeft de politie de afgelopen jaren cocaïne aangetroffen in borstimplantaten, uitgeholde ananassen, een rolstoelkussen, een gipsverband om het gebroken been van een man en in een servies.

Kijk hier naar de video erover:

drugs pruik

ANP
Bron:

https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2019/man-probeert-halve-kilo-coke-te-smokkelen-onder-toupet/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland