Pokoemang van bekende band uit Suriname aangehouden op de luchthaven voor vertrek van Paramaribo naar Amsterdam

vakantie Paramaribo
Je zou denken dat de bandleden uit Suriname en Nederland inmiddels wel weten dat het niet zo makkelijk is om verdovende middelen te smokkelen.

[quads id=1]

De kranten staan er namelijk bol van. Vooral de laatste tijd. En toch is ene AS weer aangehouden op de luchthaven. Vlak voor zijn vertrek van Paramaribo naar Amsterdam. Hij is lid van een bekende band die op dit moment op tournee is in Nederland. Hebben de pokoemangs het zo zwaar? Misschien moeten ze een andere job zoeken?

[quads id=1]

Paramaribo naar Amsterdam

De Ware Tijd Suriname schrijft het volgende: De 48-jarige A.S. is maandag aangehouden op de Johan Adolf Pengel Luchthaven wegens overtreding van de Wet op Verdovende Middelen. A.S. is lid van een bekende kasekoformatie die op tournee is in Nederland.

[quads id=1]

Viel door de mand

De redactie verneemt dat de verdachte door de mand viel tijdens controle van de douane. A.S. is overgedragen aan de Narcotica Brigade en in verzekering gesteld. De Narcotica Brigade onderzoekt de zaak verder.
Later meer

[quads id=1]

Gerelateerde verhalen:

Zanger Corona band aangehouden op Schiphol na trip Paramaribo Suriname (video’s)

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/07/16/lid-kasekoband-aangehouden-op-luchthaven/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland