Onze dochter Skarianti Kromoredjo heeft haar diploma in Amsterdam gehaald

geslaagd Amsterdam
Dit mag in de krant! Wat een prestatie. Trotse papa Rudy en moeder Elly Kromoredjo feliciteren dochter Skarianti Kromoredjo uit Amsterdam met haar behaalde resultaten. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Geslaagd

Skarianti Kromoredjo

[quads id=1]

geslaagd Amsterdam

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland