Mijn zoon en onze broer Clifton Boerleider (Boeroe) uit Paramaribo is tragisch overleden

Het was een ernstig verkeersongeval aan de Anamoestraat te Paramaribo. Hij werd aangereden en voor dood achtergelaten. Hij heeft gevochten voor zijn leven, maar helaas. Het mocht niet baten. Hierbij maken de diepbedroefde families Tay, Sarpan, Menso, Sof en Boerleider het overlijden van Clifton Boerleider bekend. Hij stond ook bekend als Boeroe. Hij is 56 jaar geworden. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Met grote verslagenheid maken wij bekend dat na een tragisch ongeval op 30 juni 2019 in Paramaribo van ons is heengegaan onze liefhebbende zoon, broer, vader, grootvader, oom en zwager

Clifton Paul Boerleider
(meer bekend als Boeroe)

Op de leeftijd van 56 jaar.

De singi neti vindt plaats op donderdag 18 juli 2019 van 20:00 – 00:00 uur aan de Anamoestraat 132 te Paramaribo

[quads id=1]

De uitvaart plechtigheid is op vrijdag 19 juli 2019 op de begraafplaats Rene’s Hof aan de Waakhuyzenlaan in Paramaribo.

De stoet vertrekt omstreeks 15:00 uur van het mortuarium van AZ en doet een ronde langs de Anamoestraat en gaat dan richting Rene’s Hof aan de Waakhuyzenlaan.

Gelegenheid tot afscheid nemen van 16:00 – 16:30 gevolgd door een rouwdienst van 16:30 – 17:15, waarna hij om 17:30 aan de schoot der aarde zal worden toevertrouwd.

Namens zijn moeder, zusters, kinderen:
Willy Marie Tay – Sof
Jenny Sarpan – Tay en familie
Sandra Menso – Tay en familie
Sherida Tay en familie
Graciella Boerleider en kinderen
Natasja Boerleider en familie
en overige familie leden, vrienden en kennissen.

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland