Demio aangehouden op verdenking van brandstichting woning van bloedeigen neef te Paramaribo – politie Suriname

brand Paramaribo
Is toch erg! Van je eigen familie moet je het hebben. Een 24-jarige jongeman is in Paramaribo aangehouden op verdenking van brandstichting

[quads id=1]

Hij zou het huis van zijn bloedeigen neef in brand hebben gestoken. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Waarom zou hij dat gedaan hebben? Jaloezie? Of is de jongeman niet goed bij zijn hoofd?

[quads id=1]

Brand in Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Vermoedelijke brandstichter ingesloten. De 24-jarige Demio L. is op zaterdag 13 juli aangehouden voor brandstichting. De jongeman wordt ervan verdacht een woning aan de Asidonhopostraat in brand te hebben gestoken.

[quads id=1]

Eigen neef

Getuigen verklaarden dat zij een jongeman, die in het zwart gekleed was, hadden zien wegrennen terwijl de woning in brand stond. De hoofdbewoner kreeg sterk het vermoeden dat de brandstichter zijn jongere neef Demio uit Paramaribo was. Onder andere vanwege de kleding die de vluchtende man aan had. Kort voor de brand uitbrak waren zij samen met Demio uit gegaan.

Politie Paramaribo

Toen de aangever en zijn vrouw op het politie bureau Uitvlugt Paramaribo binnen stapten troffen zij Demio daar binnen aan. Hij was voor hun naar de politie gegaan om aan te geven dat het huis in brand stond.

[quads id=1]

Demio sprak op bepaalde momenten onsamenhangend en maakte een verwarde indruk. Politioneel onderzoek heeft naar voren gebracht, dat Demio niet lang voor de brand vijftien Surinaamse dollar aan benzine gekocht had.

[quads id=1]

Twee woningen

Bij zijn voorgeleiding heeft Demio toegegeven dat hij het huis van zijn neef in brand gestoken heeft. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Op het woonadres in kwestie stonden twee woningen.

De aangever/benadeelde woonde in het achterste huis. Brandweerlieden konden voorkomen dat de voorste woning in vlammen opging.

Bron:

https://www.politie.sr/vermoedelijke-brandstichter-ingesloten/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland