Vanavond officiële singineti kinderen van Hetten in OCER – Delvano Eind al begraven (foto’s en video’s)

brand Paramaribo
Een zware maand voor veel families. De ontzielde lichaampjes worden ten grave gebracht. Delvano Eind is zaterdag al begraven en vanavond vindt de officiële singineti van kinderen van Hetten plaats in Ocer, het partijcentrum van de NDP te Paramaribo.

Naast vele andere organisaties ondersteunt ook de VHP de families. De minister merkt op dat andere (politieke) organisaties beter kunnen afstemmen met het ministerie. Er is namelijk al heel veel geregeld. Bekijk de verschillende nieuwe video’s die we hebben toegevoegd. En kijk naar de foto’s van de uitvaart van de 2-jarige Delvano Eind. Wij van FamilieNieuws wensen alle families heel veel sterkte toe

Brand Paramaribo

Starnieuws schreef het volgende hierover: Misiekaba: Hulpverlening nabestaanden op schema. Minister André Misiekaba was zaterdag bij de uitvaart van de tweejarige peuter die omgekomen is bij de woningbrand te Pontbuiten.

Dinsdag begraven

Tushero van Hetten (6), de tweeling Jayden en Djalia van Hetten (4) en de anderhalf jaar oude Trishon van Hetten worden dinsdag begraven in Paramaribo. Delvano Eind (2) is zaterdag naar zijn laatste rustplaats gedragen. Minister André Misiekaba van Sociale Zaken en Volkshuisvesting zegt desgevraagd aan Starnieuws dat alles op schema is voor de teraardebestelling dinsdag. Er is door de familie een begroting en een offerte voor de begrafenis ingediend, die later maandag zal worden gefinaliseerd.

Twee branden in Paramaribo

Op 2 juli zijn de vijf kinderen tijdens twee afzonderlijke branden in Paramaribo omgekomen. De regering ondersteunt de families. Ook is er een rekening geopend waarop de samenleving geld kan storten. Ook is hulp in natura welkom. Misiekaba heeft een beroep gedaan op personen en organisaties om de hulp zo veel mogelijk centraal te doen plaatsvinden. Hierdoor wordt voorkomen dat langs elkaar heen gewerkt wordt.

Andere politieke organisaties samen afstemmen

VHP-voorzitter Chan Santokhi meldde op zijn Facebookpagina zondag, dat de partij drank heeft gegeven aan de families. Zondagavond is een rouwbijeenkomst te Land van Dijk bij familie Van Hetten. De officiële singi neti wordt maandagavond gehouden in Ocer. Misiekaba merkt op dat er voor voldoende drank is gezorgd. Daarom zou het beter zijn geweest als (politieke) organisaties die willen helpen, afstemmen met het ministerie.

Stille loop voor slachtoffers woningbrand Ellestraat

Melding van de brandweer omtrent woningbrand. Peuter Eind kwam hierbij om het leven.

De uitvaart van de kinderen van Hetten zal plaatsvinden op dinsdag 16 juli 2019. Opa van Hetten is hierover in gesprek met 1 voor 12 Suriname:

Bekijk hier de foto’s van de uitvaart van Delvano Eind. Foto’s afkomstig van Facebook pagina Andre Misiekaba

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/53627