Onze zoon en mijn man Rishi Gopie is afgestudeerd te Paramaribo

geslaagd Paramaribo
De trotse families Gopie, Gajadien, Nandlal, Shieuwcharan, Rajaram en Bhikha maken bekend dat Rishi Gopie is afgestudeerd aan de Anton de Kom Universiteit te Paramaribo. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Gefeliciteerd

Rishi Gopie

uit Paramaribo

[quads id=1]

geslaagd Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland