Onze zoon en mijn man Rishi Gopie is afgestudeerd te Paramaribo

0
De trotse families Gopie, Gajadien, Nandlal, Shieuwcharan, Rajaram en Bhikha maken bekend dat Rishi Gopie is afgestudeerd aan de Anton de Kom Universiteit te Paramaribo. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Helpen jullie mee met de felicitaties?

Gefeliciteerd

Rishi Gopie

uit Paramaribo

geslaagd Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.