Julestanio en Krisnapersad nemen recht in eigen hand en mishandelen man met eind hout in Paramaribo

politie Suriname
Een man heeft ernstige verwondingen opgelopen nadat hij mishandeld is door agressieveling Julestanio en zijn kompaan Krisnapersad

[quads id=1]

De man is opgenomen in het ziekenhuis te Paramaribo. De 2 hebben de man mishandeld omdat ze hem verdenken van vernieling. De politie heeft ze opgesloten. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Was dit nou echt nodig?

[quads id=1]

Vechtbazen te Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Twee mannen opgesloten voor zware mishandeling. De politie van het ressort Livorno heeft op zaterdag 06 juli de 21-jarige Julestanio, G. aangehouden en in verzekering gesteld. Zijn kompaan Krisnapersad, R. is op dinsdag 09 juli in de kraag gevat en eveneens in verzekering gesteld door de politie na overleg met het Openbaar Ministerie.

[quads id=1]

Vernieling

Julestanio en zijn kompaan Krisnapersad hebben het slachtoffer K.R. (39) zwaar mishandeld. K.R. is door de verdachten mishandeld, omdat zij hem ervan verdenken dat hij de autoruit van Julestanio’s grootmoeder vernield heeft. De verdachten hebben het slachtoffer vermoedelijk met de blote hand en met een eind hout slagen toegebracht op het lichaam.

[quads id=1]

Met de hand en met een stok

K.R. werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp te Paramaribo voor het verkrijgen van medische hulp. Hij is opgenomen in de ziekeninrichting vanwege het feit dat hij door de mishandeling een kaakfractuur en inwendige kneuzingen heeft opgelopen.

Bron:

https://www.politie.sr/twee-mannen-opgesloten-voor-zware-mishandeling/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland