100-jarige mevrouw Pinas uit Suriname is overleden (foto’s)

overleden Suriname 100 jaar
Veel sterkte aan familie Pinas met het heengaan van mevrouw Emma Saramantji uit Suriname. Mevrouw had 1 kind en is gezegend met 16 achterkleinkinderen!

[quads id=1]

Een paar maanden geleden mocht mevrouw Pinas in het bijzijn van DC Hankers haar 100ste verjaardag vieren. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de foto’s van haar. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan hieronder dit bericht

[quads id=1]

100 jaar in Suriname

Mevr. Pinas Emma Saramantji, 100 jaar , van het dorp Santigron, te Lelydorp is heen gegaan. De herinneringen aan HAAR zijn van onschatbare waarde.

Laat onze woorden veel steun en troost zijn. De Districts Commissaris mevr. Audrey Hankers, staf en personeel wensen de nabestaande heel veel sterkte toe met dit smartelijk verlies.

[quads id=1]

Ressort Lelydorp

In oktober vierde mevrouw Pinas haar 100ste verjaardag in het ressort Lelydorp in Suriname. Het was een bijzondere dag voor mevrouw Pinas Emma Saramantji in het dorp Santigron te Lelydorp. Onder grote belangstelling van families vrienden kennisen en overige genodigden mocht mevrouw Pinas haar 100 ste geboorte dag herdenken.

[quads id=1]

1 kind 16 achterkleinkinderen

Mevrouw Pinas had 1 zoon ( wijlen ) , 9 klein kinderen en 16 achter klein kinderen.

Bron BIC Wanica Zuid-Oost Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland