Vrouw uit Paramaribo laat dominante man nogmaals opsluiten – politie Suriname

vrouw Paramaribo
Adjay uit Paramaribo is door de politie achter slot en grendel gezet. Zijn vriendin heeft namelijk aangifte tegen hem gedaan.

[quads id=1]

Hij zou haar bedreigd en belaagd hebben. Het is trouwens niet de eerste keer dat de politie hem hiervoor heeft opgesloten. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Maar waarom is ze dan nog samen bij hem? Uit liefde of uit angst?

[quads id=1]

Adjay uit Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Man ingesloten voor belaging en bedreiging. De 39-jarige Adjaykumar G. is in de avond van zondag 07 juli door de politie van het bureau Livorno te Paramaribo aangehouden, omdat hij ervan wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan belaging en bedreiging van een vrouw met wie hij een liefdesrelatie heeft.

[quads id=1]

Eerder aangifte gedaan

De vrouw deed op zondag 07 juli aangifte op het bureau Livorno contra Adjaykumar. Volgens haar heeft zij reeds drie jaar een liefdesrelatie met hem. Zij verklaarde aan de politie dat Adjaykumar in feite wil bepalen hoe zij door het leven moet gaan.

[quads id=1]

Vrouw bedreigd

Adjaykumar heeft de vrouw uit Paramaribo eermalen via de telefoon bedreigd. Het is niet de eerste keer dat Adjaykumar zich schuldig heeft gemaakt aan dit laakbaar gedrag. In november 2018 was hij zelfs in verzekering gesteld.

Hij is opgesloten

aykumar werd door de politie op zijn woonadres aangehouden. Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het politioneel onderzoek in verzekering gesteld.

Bron:

https://www.politie.sr/man-ingesloten-voor-belaging-en-bedreiging/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland