Onze prachtige 7-jarige dochter Shenaya Ramlal is overleden in Paramaribo (foto’s)

overleden Paramaribo
Waarom zijn er zoveel vragen? Waarom is er zoveel pijn? Waarom zijn er zoveel dingen die niet te begrijpen zijn?

[quads id=1]

Ouders Sanjay en Nazia en broertje Yash maken mede namens de families Ramlal en Badri dit zeer droevige bericht bekend. Hun prachtige 7-jarige dochter Shenaya Ramlal is overleden in RK Ziekenhuis te Paramaribo. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart en kijk naar de prachtige fotoreportage die zij hebben gedeeld. Deel het met belanghebbenden.

Hoe verwerk je zo een gemis? Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart. Deel het met belanghebbenden.

[quads id=1]

overleden Paramaribo

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland