Gezochte oplichter Harry O. uit Nederland opgepakt in Suriname / Paramaribo (video)

politie Suriname
Hij dupeerde honderden slachtoffers en maakte ze miljoenen afhandig. Oplichter Harry O. Hij vluchtte naar Suriname / Paramaribo. Helaas vluchten kan niet meer.

[quads id=1]

Want hij is hier opgepakt. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk naar de video. Deel het met een ieder want zoeken hoeft dus niet meer!

[quads id=1]

Oplichter uit Suriname

De Telegraaf in Nederland schreef het volgende: Haagse huisjesmelker Harry O. opgepakt. De gezochte huisjesmelker Harry O. is een dag nadat hij de nationale opsporingslijst kwam, opgepakt in Suriname. Dit laat de politie weten.

politie Suriname

Flinke gevangenisstraf

Hij kwam op de lijst nadat het jarenlang niet lukte om hem in de kraag te vatten. Hij moet een flinke gevangenisstraf uitzitten vanwege zijn verdachte praktijken in de Haagse huizenhandel. Hij zou hierbij honderden mensen voor miljoenen euro’s hebben opgelicht.

[quads id=1]

Video van Opsporing verzocht:

Bekijk hier de video van de uitzending omtrent de opsporing:

Geef het bericht door aan een ieder, want we hoeven niet meer te zoeken!

Eerdere berichten en video’s:

https://www.familienieuws.com/2019/07/09/oplichter-harry-singh-mogelijk-gevlucht-naar-paramaribo-politie-nederland-video/

[quads id=1]

Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/1395391473/haagse-huisjesmelker-harry-o-opgepakt

Geschreven door LIEKE JONGBLOED
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar in[email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland