Familieruzie te Paramaribo na scheiding (video)

Paramaribo Suriname
Perceel problemen, zijn veel voorkomende familie problemen in Suriname. Vooral na de dood of na een scheiding.

[quads id=1]

Ook deze familie heeft veel problemen gekregen na een scheiding. Tijdens het huwelijk van deze man en vrouw verhuisden ze naar het erf van de moeder van de vrouw. Maar de man wil nu, na de scheiding, niet meer weg. Ze vertellen hun verhaal aan TBN PRIME ALERT. Bekijk de uitgebreide video. Heeft die man eigenlijk wel rechten?

[quads id=1]

Familie in Paramaribo

Het leven tussen deze twee mensen uit Paramaribo was geen rozengeur en maneschijn. Het echtpaar had problemen, ze zijn toen bij de moeder van de vrouw te witboitie gaan wonen. Ze trokken in het huis voor op het erf.

[quads id=1]

Op het erf

Het leven werd niet beter, ze zijn toen gescheiden. De vrouw is toen achterin gaan wonen bij haar moeder. Haar ex-man woont nog voor op het erf. Maar de familie zoekt nu een oplossing. Wat zijn hun rechten?

Moeder en dochter

Dochter Geeta en moeder Saira vertellen hun verhaal aan TBN PRIME ALERT. Bekijk de uitgebreide video:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland