Voetganger doodgereden door man onder rijbewijs – politie Suriname

overleden Suriname
Een 54-jarige voetganger is dodelijk geraakt door een vrachtwagen. De 25-jarige bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs

[quads id=1]

Bekijk het officiële bericht van de politie. Tevens laat de familie weten dat ze dagelijks een rouwzitting organiseren. Bekijk de info en geef het door aan belanghebbenden. Bekijk tevens de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen hen veel sterkte met dit verlies.
Overleden Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Voetganger dood gereden. De 54-jarige Lucas, Harpal is op maandagavond 7 juli dodelijk aangereden aan de Martin Luther Kingweg in Suriname. De politie kreeg omstreeks half negen in de avond de melding van de aanrijding tussen een vrachtwagen en een voetganger en deed de plek aan voor onderzoek.

[quads id=1]

Geen teken van leven

Op de plek zijn aangetroffen de 25-jarige bestuurder M.V. en het slachtoffer de heer Lucas, Harpal uit Suriname. Harpal vertoonde geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de heer Harpal vast.

Richting Paramaribo

Het voorlopig politioneel onderzoek wees uit dat de vrachtwagen bestuurder over de Martin Luther Kinweg reed, komende vanuit de richting Paramaribo en gaande in de richting van Paranam. Ter hoogte van een winkelzaak stak de voetganger Harpal de weg over. Volgens verklaring van de vrachtwagenchauffeur merkte hij hem laat op. Hij maakte nog een uitwijk manoeuvre maar ondanks dat kon hij de aanrijding niet voorkomen. Met het overlijden van Lucas, Harpal is de verkeersbarometer gestegen naar 39.

[quads id=1]

Geen rijbewijs meer

Na overleg met het Openbaar Ministerie is M.V. door de politie in verzekering gesteld. Deze vrachtwagenchauffeur zijn rijbewijs is recentelijk tijdens een verkeerscontrole ingevorderd door de politie voor overschrijding van de maximum snelheid. Hij mocht dus niet deelnemen aan het verkeer als bestuurder van de vrachtwagen.

Overlijdensbericht

Bekijk hier het overlijdensbericht van de familie. Geef het door aan belanghebbenden:

[quads id=1]

De familie plaatste onderstaand bericht:
De diep bedroefde fam. Harpal 😢😢😢 maakt bekend. Dat de rouwzitting van Jozef Harpal meer bekend als Ninnen. 😭😭😭Wordt gehouden op Ozirweg 25. Indira Ghandiweg. Van 20.00 uur tot 21.00 uur. Uitvaart wordt nader bekend gemaakt.
💔💔💔
Contact nr. 8627301

overleden Suriname

overleden SurinameBron:

https://www.politie.sr/voetganger-dood-gereden-2/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland