Onze 45-jarige broer Soerin Pherai (Boss) uit Suriname is overleden (video en foto’s)

overleden Suriname
Hierbij maakt de diepbedroefde familie Pherai bekend dat hun broer Soerin Pherai  is overleden in Suriname. Hij is meer bekend als Boss. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de mooie video die zij hebben samengesteld. De uitvaart zal VANDAAG plaatsvinden.  Deel het met belanghebbenden.

Aum asto ma sadgamaya
Tamso ma jyotir gamaya
Mrityur ma amritam gamaya.

[quads id=1]

Dankbaar voor wat hij voor ons heeft gedaan en betekend, vervullen wij de droevige plicht bekend te maken dat van ons is heen gegaan onze broer, kaka, adja en nana.

SOERIN PHERAI
M.B.A BOSS

IN DE LEEFTIJD VAN 45 JAAR.

CREMATIE VINDT PLAATS OP WOENSDAG 10 JULI 2019 14.00 UUR TE WEG NAAR ZEE Paramaribo Suriname.
GELEGENHEID TOT HET NEMEN VAN AFSCHEID IS VAN 10.00 TOT 1200UUR.
Namens de diepbedroefde fam PHERAI.

Bekijk hier de video die de familie heeft gedeeld:

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland