Mijn lieve omaatje, Koosje Emelia Koningferander – Wartes uit Paramaribo is op 98-jarige leeftijd overleden

overleden Paramaribo
De Heer is mijn herder, Hij is alles wat ik nodig heb
Al ga ik door een donker dal, ik hoef niet bang te zijn.
Ik weet dat Hij mij bij zal staan
Psalm 23

[quads id=1]

Vol ongeloof, maar met liefde en dankbaarheid maak ik mede namens mijn echtgenoot en dochter bekend dat mijn lieve omaatje is overleden.

Koosje Emelia Koningferander – Wartes is op 3 juli 2019 rustig en kalm ingeslapen terwijl wij haar hand vasthielden. 100 is zij helaas niet geworden. Maar zij bereikte wel de zeer gezegende leeftijd van 98 jaar.

Koosje, ook bekend als Tanmelie,  is geboren te Coronie en was dochter van Oma Nana Kammeron en Victor Wartes. Zij verhuisde op latere leeftijd naar Paramaribo

Bekijk hier de gegevens omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

De uitvaart vindt plaats op vrijdag 12 juli 2019 op begraafplaats Mariusrust aan de Dr Sophie Redmondstraat te Paramaribo. De rouwdienst vangt aan om half 4 daarna zullen we mijn oma naar haar laatste rustplaats begeleiden

De singineti wordt gehouden op donderdag 11 juli 2019 van 20.00 tot 22:00 te Huize Ashiana aan de Lalarookhweg in Paramaribo

Lieve oma,
Rust in vrede
Indira, Richard en Denise Van der Horst – Faerber gaan u missen. We zullen u gedenken. Nu nog met dikke tranen maar op den duur alleen nog maar met een lach. Het is goed zo, oma. Ik ben blij en trots dat u mijn omaatje was en dat ik de laatste jaren heel veel tijd met u mocht doorbrengen in Paramaribo. Ook deze laatste weken samen met u zijn mij zeer dierbaar en die zal ik koesteren.

Waka boeng en waai poer alla ogrie na oen passie

Mijn oma was mama van:
Victorien Amelo – Wartes
Licette Wartes
Siegfried Wartes
Glenn Koningferander (Wijlen)
Edith Koningferander
Frank Koningferander (Wijlen)
Dulcie Koningferander
Dennis Koningferander
Allen met gezin

[quads id=1]

overleden Paramaribo overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland