De hardwerkende Queen, Gloria Saakie uit Paramaribo is er niet meer (foto’s)

overleden Paramaribo
Een Queen is heengegaan. De prachtige Gloria Saakie uit Paramaribo is er niet meer. Dat maakt de NDP Young women groep bekend.
Een hardwerkende vrouw die zich altijd heeft ingezet voor Suriname. Bekijk het bericht om meer te lezen over Gloria. Kijk ook naar de vele foto’s. Wat een vreselijk verlies. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden sterkte met dit verdriet.

[quads id=1]

Een zeer droevige dag voor NDP Young Women šŸ–¤. Na een tijdje ziek te zijn geweest is ons vandaag komen te ontvallen, ons zeer gewaardeerd lid en harde werker binnen ons core team,

Gloria Saakie
(Queeny Saakie)

Uit Paramaribo. Het is heel hard dit te verwerken maar de Allerhoogste zal ons de kracht geven.

[quads id=1]

Gloria, heeft zowel vanuit haar werk bij de basiszorg verzekering als vanuit Young Women zich ten alle tijden ingezet voor land en volk. Een persoon die jou dag gewoon opfleurde en altijd klaarstond te helpen waar zij allemaal kon. Van deze plaats uit wensen wij de familie heel veel sterkte toe in deze droevige dagen. Moge onze Gloria de mooiste en zaligste plek krijgenšŸŒ¹

~ NDP Young Women ~

Bekijk hier de foto’s van haar:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland