Buschauffeur uit Paramaribo staande gehouden op de luchthaven. Hij wilde op vakantie met 6 onbetaalde verkeersboetes – politie Suriname

Amsterdam Suriname
Zoveel waarschuwingen zijn er al geplaatst: Je kunt niet wegvliegen met verkeersboetes. Deze buschauffeur uit Paramaribo had er maar liefst 6 op zijn naam staan toen hij op vakantie wilde gaan. Hij werd staande gehouden op de luchthaven van Suriname.
[quads id=1]
Bekijk onderstaand officieel bericht van de politie om te lezen wat er is gebeurd. Wist je dat je voor vertrek gewoon even kunt gaan checken of er boetes op je naam staan? Of nemen jullie ook gewoon een kans?

[quads id=1]

Vakantie Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Vertrekkende passagier met zes verkeersvonnissen staande gehouden op de JAP internationale luchthaven

[quads id=1]

Op de luchthaven

Politie agenten van de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) die belast zijn met de executie van verkeersvonnissen hebben de afgelopen periode op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven een aantal vertrekkende maar ook pas gearriveerde passagiers staande gehouden.

Opmerkelijk was dat er in de laatste week van juni een passagier op vertrek stond die 6 verkeersvonnissen op zijn naam had staan.

[quads id=1]

Buschauffeur

Hij gaf aan de overtredingen te hebben gepleegd tijdens het beoefenen van zijn beroep als buschauffeur waarbij hij ook was bekeurd voor het rijden over het rijwielpad.

Nadat hij zijn boete had voldaan mocht hij zijn reis vervolgen naar zijn vakantie bestemming.

Vakantiebestemming

Voor vertrekkende passagiers bestaat de mogelijkheid om voor hun vertrekdatum na te gaan of zij een verkeersvonnis op hun naam hebben staan of niet.

[quads id=1]

Hiervoor mogen zij de afdeling ANRS aan doen. Deze afdeling is ondergebracht op het politiebureau Latour.

Bron:

Vertrekkende passagier met zes verkeersvonnissen staande gehouden op de JAP internationale luchthaven

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland