25-jarige Gino doodgeschoten in Rotterdam – politie Nederland zoekt schutter (video’s)

Rotterdam Nederland
De geschrokken en verdrietige familieleden van het slachtoffer zeggen. “We zijn er echt kapot van. Gino was een schat van een mens met een hart van goud.”
Hij is op klaarlichte dag doodgeschoten in Rotterdam. De politie in Nederland is nog opzoek naar de dader. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s. Luister ook naar hetgeen de buurtbewoners te vertellen hebben. Deel het bericht met iedereen zodat deze moord snel wordt opgelost. Sterkte familie.
Gino uit Rotterdam

Algemeen Dagblad schreef het volgende: De 25-jarige Gino Oliveira werd woensdagavond in Rotterdam in een auto werd beschoten en is gisteren aan zijn verwondingen overleden

Politie Nederland

Oliveira werd van dichtbij onder vuur genomen toen hij achter in een auto zat die op de Westkousdijk in Rotterdam-Schiemond uit een parkeervak wegreed. De dader schoot gericht op de 25-jarige Rotterdammer die in gezicht en nek werd geraakt. Het slachtoffer bezweek gisteren in het ziekenhuis.

Geraakt in gezicht

De schietpartij vond plaats op dezelfde plek waar in 2012 Anthony Fernandes (22) werd doodgeschoten. Oliveira en Fernandes waren bekenden van elkaar.

De dader wist wie hij moest hebben

De moord op Oliveira was een gerichte actie, zegt een getuige uit Rotterdam. ,De dader wist wie hij moest hebben. Die gozer die schoot, strekte zijn armen om goed te kunnen richten op degene die op de achterbank zat. Ik zag een lichtflits en ‘pats’ daar vloog het portierraampje eruit.’’

Rotterdam Nederland
Het slachtoffer
Familie in shock

Familieleden van het slachtoffer zeggen in shock te zijn. ,,We zijn er echt kapot van, zijn intens verdrietig. Gino was een schat van een mens met een hart van goud.’’ Vrienden en bekenden betuigen op social media hun medeleven aan zijn familie. De politie heeft twintig rechercheurs op de zaak gezet.

Bekijk hier de video’s deel het bericht met een ieder:

Bron:

https://www.ad.nl/rotterdam/drugsruzie-kostte-gino-oliveira-25-uit-rotterdam-het-leven~a978ec17/