Zanger Corona band aangehouden op Schiphol na trip Paramaribo Suriname (video’s)

Schiphol Paramaribo
Een domper na een succesvolle trip naar Paramaribo. Bandlid Wendel Bendt aka Haroen is aangehouden op Schiphol!

[quads id=1]

De ‘roddel’ circuleerde al een paar dagen op de app en social media. Maar de populaire Surinaamse band uit Nederland bevestigt nu zelf ook zijn aanhouding. Wat zal de reden zijn? Hopelijk valt het mee. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en luister ook naar de video’s. Bekijk een hele leuke van een verjaardagsfeestje. Houden jullie ook zo van de band?

[quads id=1]

Terugkeer uit Paramaribo

De Ware Tijd schrijft het volgende hierover: CORONA BAND BEVESTIGT AANHOUDING LID. Corona Band uit Nederland heeft middels een verklaring op Facebook de aanhouding van een van de leden van de populaire groep bevestigd.

[quads id=1]

Bendt aka Haroen

Het zou volgens de band om de zanger Wendel Bendt meer bekend als Haroen, die de nieuwe hitsingle ‘Scheveningen'(We gaan leuke dingen doen) zingt, gaan. Hij werd op de Nederlandse luchthaven Schiphol aangehouden toen de band terugkeerde uit Paramaribo na een succesvolle Keti Koti tour.

[quads id=1]

Keti Koti tour in Suriname

“De reden is nog niet bekend; er zijn echter vermoedens. Maar zolang er geen officiële tenlastelegging van Justitie bekend is, doen wij als overige bandleden er verstandig aan, om voorlopig niet mee te doen aan speculaties en als een man achter Haroen te blijven staan”, meldt de band. De Keti Koti Suriname Tour van Corona Band duurde van 23 juni tot 5 juli.

Schiphol Paramaribo

Facebook pagina

Onderstaand bericht schreven ze op hun FB pagina:

Beste Fans,
Wij zijn goed aangekomen en nogmaals Grantangi voor de succesvolle KETI KOTI TOUR. Wij proberen zo goed en zo kwaad mogelijk de draad weer op te pakken. Gaat niet zoals gewoonlijk, aangezien wij bezig zijn een zware klap te verwerken. Een van onze bandleden, Haroen, is aangehouden op Schiphol. De reden is nog niet bekend; er zijn echter vermoedens. Maar zolang er geen officiële tenlastelegging van Justitie bekend is, doen wij als overige bandleden er verstandig aan, om voorlopig niet mee te doen aan speculaties en als 1 man achter Haroen te blijven staan.
Wij beseffen, dat dit ook voor jullie een zware domper is. Echter hopen wij, dat dit voorval, jullie lobi voor Corona Band niet zal bekoelen. Wij blijven op jullie steun rekenen en weet, dat de Corona Band-trein blijft doordenderen met de leadzangers: Ouwe, Fer, Kappes en Gyver. Soso ♥️ voor jullie.
Corona Band

Luister hier naar 1 van hun polulaire songs:

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/07/08/corona-band-bevestigt-aanhouding-lid/

Foto’s van Facebookpagina Coronaband

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland