Wij willen iedereen bedanken voor alle steun rondom het overlijden van onze moeder Carmen Jules – Uitnodiging troostdienst te Paramaribo

overleden Paramaribo
De leegte blijft moeilijk te aanvaarden, maar zoveel betrokkenheid verzacht het verdriet en vergroot de moed om verder te gaan.
Bij deze bedanken alle kinderen, klein en achterkleinkinderen van
Carmen Jules uit Paramaribo een ieder voor hun steun rondom haar overlijden. Tevens nodigen zij u uit voor een troostdienst. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

The Lord is my Shepherd

Niet meer in ons midden,
Maar voor altijd in ons hart.
Psalm 23:1-6

Wij willen iedereen danken voor de overweldigende belangstelling, mooie woorden, prachtige bloemen, fijne appjes, telefoontjes en kaarten die wij mochten ontvangen na het overlijden van onze moeder, Oma en overgrootmoeder.

Carmen Jeanne Jules

Beter bekend als
“oma Carmen of Mamen
Het heeft ons heel erg goed gedaan om te zien /merken dat Zij zo geliefd was.

[quads id=1]

Er wordt een troostdienst gehouden op:
Woensdag 10 juli 2019 om 19 00 uur in de s’t Bonifacius kerk
Hoek J. A. Pengelstraat/Anton de Kom straat te Paramaribo.

Een speciale woord van dank aan
De Consul Generaal en het personeel van het Surinaams consulaat in Cayenne Frans Guyana
Annemarie Sanches
De Hr. Henk van Axel Dongen
FAMILIE C. Toney

De leegte blijft moeilijk te aanvaarden, maar zoveel betrokkenheid verzacht het verdriet en vergroot de moed om verder te gaan.

Uit allernaam
De kinderen, klein en achterkleinkinderen van
Carmen Jeanne Jules

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland