Oplichter Harry Singh mogelijk gevlucht naar Paramaribo – politie Nederland (video)

Nederland Paramaribo
Hij dupeerde honderden slachtoffers en maakte ze miljoenen afhandig. Oplichter Harry Singh, zo noemen ze hem, maar hij heet eigenlijk Harrysingh Oemrawsingh en is afkomstig uit Suriname.

[quads id=1]

De man is een bekende binnen de vastgoedwereld in Nederland. Het vermoeden bestaat dat hij is gevlucht naar Paramaribo. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk naar de uitgebreide video. Deel het met een ieder. Misschien kan hij dan snel opgespoord worden. Want vermoedelijk maakt hij nog steeds slachtoffers. Heeft hij echt 780 woningen?

[quads id=1]

Gevlucht naar Paramaribo

Nu.nl schreef het volgende hierover: Politie zet gevluchte Haagse oplichter op Nationale Opsporingslijst. De politie is een grootschalige zoektocht begonnen naar een oplichter in de Haagse vastgoedwereld. Het gaat om ene Harrysingh Oemrawsingh, beter bekend als Harry Singh, die de afgelopen dertig jaar zichzelf heeft verrijkt met miljoenen euro’s. Honderden mensen zijn daarvan de dupe geworden.

[quads id=1]

Politie Nederland

Volgens de politie is de 65-jarige Oemrawsingh mogelijk in Suriname (Paramaribo) of op de Nederlandse Antillen. Hij zou zichzelf Harry Budram kunnen noemen en is op de Nationale Opsporingslijst gezet.

Nederland Paramaribo
Foto van politie Nederland

Hij is in 2015 veroordeeld tot een celstraf van 21 maanden en in april is daar nog een straf van zes jaar bijgekomen.

[quads id=1]

Gevangenisstraf

Volgens De Telegraaf is de gezochte man een huisjesmelker. De politie vermoedt dat hij op afstand nog steeds mensen dupeert.

Bekijk hier de video:

Bron:

https://www.nu.nl/den-haag/5963068/politie-zet-gevluchte-haagse-oplichter-op-nationale-opsporingslijst.html