President Bouterse komt belofte na – kerken krijgen elke maand 500 voedselpakketten – Moengo Suriname (foto’s)

Bouterse Suriname
Mooie berichten vanuit Suriname. Vorige maand heeft het staatshoofd, president Bouterse, een belofte gedaan aan de de kerkgemeenten in Moengo.

[quads id=1]

En hij is zijn belofte nagekomen. Vandaag (zondag 7 juli) zijn er 500 pakketten afgeleverd. En deze pakketten mogen ze elke maand verwachten. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de foto’s. Is het niet geweldig voor deze mensen?

[quads id=1]

Bouterse Suriname

President Bouterse komt belofte sociaal zwakkeren Moengo na. President Desiré Bouterse is zijn belofte aan sociaal zwakkeren in Moengo nagekomen. Het staatshoofd heeft vorige maand tijdens zijn bezoek aan het district Marowijne de noden van verschillende groepen aangehoord, waaronder de kerkgemeenten.

[quads id=1]

Kerken in Moengo Suriname

Naar aanleiding van de gesprekken met de kerkgemeenten zijn er op 7 juli 2019, vijfhonderd voedselpakketten beschikbaar gesteld aan 15 kerkgemeentes in Moengo Suriname. Deze pakketten zijn bestemd voor de sociaal zwakkeren die onder het beheer vallen van deze kerkgemeentes.

Elke maand

Het districtscommissariaat Marowijne Zuid-West heeft op 7 juli, namens president Bouterse deze vijfhonderd voedselpakketten gedistribueerd. Voorafgaand hieraan hebben de medewerkers van het commissariaat op zaterdag 6 juli met man en macht gewerkt aan het maken van de pakketten.

[quads id=1]

500 pakketten

Volgens districtscommissaris Kenya Pansa zullen de gemeentes elke maand pakketten ontvangen van Bouterse het staatshoofd van Suriname. De voedselpakketten bestaan uit producten die moeten voorzien in de basislevensbehoefte van de burgers.

Bron:

http://www.deboodschap.today/president-bouterse-komt-belofte-sociaal-zwakkeren-moengo-na/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland