Politie Nederland zoekt naar lichaam vermiste student Sumanta Bansi uit Suriname (nieuwe video’s)

Nederland Suriname
Na een aantal belangrijke tips die binnen zijn gekomen houdt de politie in Nederland rekening met een misdrijf. Ze zijn nu dus opzoek naar het lichaam van Sumanta Bansi uit Suriname.

[quads id=1]

De kans is klein dat Bansi zelf een einde aan haar leven heeft gemaakt. Ze was namelijk heel erg blij met haar zwangerschap. Overigens zijn er veel tips binnengekomen over de mogelijke vader. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk naar de nieuwe video’s. Deel het met een ieder zodat ze snel gevonden wordt. Laten we hopen dat ze nog in leven is!

[quads id=1]

Bansi uit Suriname

Politie zoekt lichaam vermiste Sumanta Bansi (23) in water bij Afsluitdijk
De politie zocht in het water langs de Afsluitdijk bij Breezanddijk naar het lichaam van de vermiste Sumanta Bansi uit Suriname. De 23-jarige uit Hoorn verdween in februari 2018, maar de vermissing is pas sinds een half jaar bekend bij de politie. De politie houdt rekening met een misdrijf. Op één boot zoeken agenten met sonarapparatuur en een onderwatercamera, een tweede boot heeft een speurhond aan boord, die gespecialiseerd is in het ruiken van een stoffelijk overschot.

[quads id=1]

Er kwamen een verschillende tips binnen over de plek bij de Afsluitdijk naar aanleiding van een uitzending van Opsporing Verzocht.

Studie

De student uit Wageningen in Suriname kwam in 2016 naar Nederland om biomedische wetenschappen te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Ten tijde van haar verdwijning woonde ze bij een echtpaar in Hoorn. Naast haar studie liep ze stage bij een tandartspraktijk in onder meer Gouda.

Over Bansi is verder bekend dat ze zo nu en dan een hindoetempel bezocht in Amsterdam-Zuidoost. Al geruime tijd voor haar verdwijning werd ze daar niet meer gezien.

[quads id=1]

Familie uit Suriname

Vorig jaar verdween de 23-jarige studente uit Suriname van de ene op de andere dag. Maandenlang trok niemand uit haar omgeving aan de bel. De politie werd uiteindelijk eind november op de hoogte gesteld van Bansi’s vermissing door een priester uit Rotterdam. Haar familie uit Suriname zocht contact met hem omdat ze sinds februari niks meer van Bansi hadden gehoord. Het Openbaar Ministerie looft 15.000 euro uit voor de gouden tip die naar haar leidt.

[quads id=1]

Niets opgeleverd

De zoektocht naar de vermiste Sumanta Bansi in het haventje bij de Breezanddijk, halverwege de Afsluitdijk, heeft vooralsnog niks opgeleverd.

In kader van het onderzoek wil de politie verder niets kwijt over de binnengekomen tips, behalve dat er genoeg aanleiding is om te zoeken in het water.

Blij met haar zwangerschap

De 23-jarige studente uit Suriname verdween op 18 februari 2018. Vlak daarvoor was ze erachter gekomen dat ze zwanger was. Sinds haar verdwijning ontbreekt ieder spoor van de jonge vrouw.

De politie gaat wel uit van een misdrijf. “Ze was heel blij met de zwangerschap, dus de kans is heel klein dat ze zomaar is vertrokken of zelfmoord heeft gepleegd”, vertelt woordvoerster Wendy Boudewijn van de politie.

[quads id=1]

Mocht de zoektocht als deze helemaal is afgerond niks opleveren, dan gaat de politie op andere locaties zoeken. Waar die zijn, wil de politie vooralsnog niet vertellen.

Video’s

Bekijk hier de nieuwe binnengekomen video’s:

Kijk nogmaals naar de video met de oproep van haar radeloze moeder

Eerdere berichten:

Waarom heeft niemand haar vermissing aangegeven? Meer over de in Nederland vermiste studente uit Suriname (video)

23-jarige student Sumanta uit Suriname vermist in Nederland – euro 15.000 beloning (foto’s)

Bron:

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/248905/zoektocht-naar-vermiste-studente-sumanta-levert-nog-niks-op

https://www.ad.nl/friesland/politie-zoekt-lichaam-vermiste-sumanta-bansi-23-in-water-bij-afsluitdijk~a62a938e/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland