Mijn goede vriendin Nadia Raveles is overleden in Paramaribo (video & foto’s)

overleden Paramaribo
Velen in Suriname zijn verdrietig. Nadia Raveles is er niet meer. Zij overleed op 68 jarige leeftijd in Paramaribo.

[quads id=1]

Vele mensen delen hun herinneringen aan haar op social media. Ook goede vriendin Jetty Mathurin schrijft een mooi stukje over haar vriendschap met Nadia. Bekijk het bericht voor meer informatie. Nadia zette zich ook in voor strijd tegen huiselijk geweld. Bekijk ook een video van haar en de foto’s. De uitvaart vindt VANDAAG plaats in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen Jetty en alle overige bedroefde familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Overleden in Paramaribo

Een mooi schrijven van haar goede vriendin Jetty Mathurin uit Nederland:

…We hebben al zoveel mooie herinneringen met haar. Zij nam ons mee het binnenland van Suriname in. Naar Gunsi met Maama
Wat zullen ze haar missen in het binnenland. AY BAYA wat zal ik haar missen in Suriname. Over politiek spraken we niet. We lieten ons zo verschillende politieke voorkeuren niet in onze vriendschap binnen…

Waka bun BIGISMA

Nadia zette zich ook in voor strijd tegen huiselijk geweld. Bekijk ook een video van haar:

[quads id=1]

Gerelateerde berichten:

2 culturele mensen uit Suriname overleden in Paramaribo: Nadia Raveles en Benjamin Mitrasingh

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland