Vrouw snijdt geslacht af van man omdat hij niet met haar naar bed wil – buitenland video

vrouw man
Hij wilde niet met haar naar bed. De man was het zat dat zijn vrouw steeds dronken was. En uit wraak sneed ze zijn lid af.

[quads id=1]

De man uit een dorpje in Afrika wilde zijn vrouw een lesje leren. En als dank vecht hij nu voor zijn leven. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video erover. Soms horen we wrede dingen over mannen. Maar vrouwen kunnen er ook wat van. Dit doe je je man toch niet aan?

[quads id=1]

Man en vrouw

Omdat hij weigerde omgang te hebben met zijn vrouw sneed ze zijn geslacht af. Hij deed dit omdat hij het zat was dat zijn vrouw steeds dronken was. Wat een les voor haar moest zijn eindigde voor hem in een tragedie.

Beatrice Acen, een 35-jarige vrouw uit Afrika, sneed het geslacht van haar man af nadat hij weigerde omgang met haar te hebben als straf voor haar overmatig alcohol gebruik.

[quads id=1]

Ze kwam stomdronken thuis

De 46-jarige Moses Okot vertelde dat zijn vrouw vorige week stomdronken thuiskwam en vroeg om met haar naar bed te gaan. De man zei nee en viel weer in slaap. Op een gegeven moment viel zijn vrouw hem aan. De man vertelde toen dat hij wakker werd en dat zijn broek helemaal doorweekt was met bloed. Zijn vrouw had zijn penis afgesneden als wraak voor zijn weigering.

[quads id=1]

Ruzie in het gezin

Het is niet de eerste keer dat er ruzie is in het gezin. Vorig jaar brak de man al zijn sleutelbeen na een gevecht met zijn vrouw. Zijn vrouw is een alcoholist.

Okot heeft aangifte gedaan tegen zijn vrouw. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis. Het afsnijden van iemand zijn lid kan dodelijk zijn. Dat doe je je man toch niet aan?

Bron:

He refused to have sex for his alcoholism and she cut off his penis for revenge | Chronic

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland