Vanaf nu rechtstreeks vliegen van Paramaribo naar Panama met Copa Airlines – vakantie Suriname (foto’s en video’s)

vakantie Paramaribo Panama
Yes, de vlucht Panama Paramaribo is een feit. Het vliegtuig van Copa Airlines is met een groot aantal passagiers goed aangekomen op de luchthaven van Suriname

[quads id=1]

Ze zijn feestelijk verwelkomd in Suriname. Zowel de reizigers uit Panama als die van Suriname zijn ontzettend enthousiast. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de foto’s en video’s. Laat je inspireren. Like en share. Zien we jou op de volgende vlucht naar Panama? Het is namelijk een fantastische vakantie bestemming!

[quads id=1]

Vakantie Paramaribo Panama

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Copa Airlines feestelijk verwelkomd in Suriname. De eerste vlucht van Copa Airlines, vanuit Panama, naar Suriname is een feit. Het vliegtuig is vanmiddag geland op de Johan Adolf Pengel luchthaven. Copa is de ’top on-time airline in the world’ maar heeft ook de prijs van top kwaliteit service aan de grond.

[quads id=1]

Welkomsbad

Het vliegtuig krijgt een welkomstbad van de brandweer terwijl de Alla Kondregroep de feestelijke sfeer op peil houdt. Wanneer het toestel stilstaat, zwaait een piloot met de Surinaamse vlag vanuit de cockpit. En wanneer de eerste passagiers uitstappen, wordt er gejuicht. Een van hen is minister Vijay Chotkhan van Openbare Werken, Transport en Communicatie. Hij is zichtbaar blij. Hij had namens Suriname in januari het contract met Copa Airlines getekend. Hij was toen directeur van NV Luchthavenbeheer.

“Gefeliciteerd!” roept minister Stephan Tsang van Handel, Industrie en Toerisme bij een haag aan het eind van de rode loper. Dan wordt het lint doorgeknipt waarmee symbolisch de poort naar de rest van Suriname is geopend. Chotkhan en Bernardo Ordás van Copa Airlines doen ‘nog even’ samen een awasadans op de tonen die de Ala Kondregroep aanslaat.

[quads id=1]

Heel erg blij

Suriname is nu onderdeel van het Copa netwerk dat uit 81 bestemmingen bestaat. Directeur van NV Luchthavenbeheer Timothy Mendonca is ook heel erg blij. Hij verwacht heel veel personenverkeer van Copa. Dit past helemaal in het plaatje van Luchthavenbeheer in tegen 2030, 1 miljoen passagiers per jaar te verwerken via de Johan Adolf Pengel airport Paramaribo. Nu is dat onder de 500.000 passagiers per jaar.

Here we go!

[quads id=1]

Lolo Koekroe welcomes Copa Airlines to their first flight to “Switi Sranan”. Hope we gave them a lil taste fa sranan njan geweldig!!!!

Bekijk hier de video erover begin bij minuut 15:50

[quads id=1]

Bekijk onderstaande video om alvast een beetje te genieten van Panama. Laat je inspireren voor je volgende vakantie:

Eerdere berichten:

Binnenkort 2 keer per week vliegen van Paramaribo naar Panama ~ Vakantie Suriname

Video – Gaan we binnenkort vanuit Paramaribo naar Panama op vakantie?

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/53498

Foto’s van Johan Adolf Pengel International Airport en Copa Airlines
Geschreven door René Gompers
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland