Tientallen buschauffeurs beboet en bus vergunningen getrokken in Paramaribo – politie Suriname

plo bus Paramaribo

Politie Suriname maakt geen grappen. Ze zijn heel streng opgetreden tegen buschauffeurs in Paramaribo. Tientallen buschauffeurs zijn beboet.

[quads id=1]

Velen houden zich niet aan de regels. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Het betreft ook een belangrijke voorwaarde voor het mogen besturen van een lijnbus. Namelijk de minimale leeftijd. Daar houden veel chauffeurs zich niet aan. Deel het bericht daarom met een ieder!!

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Tientallen buschauffeurs beboet en bus vergunningen ingetrokken in Paramaribo. De politieambtenaren van de afdeling Algemene Surveillance Dienst hebben in samenwerking met ambtenaren van het ministerie van Transport Communicatie en Toerisme (TCT) op vrijdagochtend 5 juli opgetreden tegen buschauffeurs in het gebied in Parmaribo waarbinnen onder andere de Nieuw Weer Gevonden Weg, Coesewijnestraat en Ephraimzegen vallen.

[quads id=1]

Daarbij zijn 33 buschauffeurs beboet voor rijden op zodanige wijze waardoor zij het verkeer in gevaar brachten of nodeloos belemmerden.
Er zijn ook 10 lijnbusvergunningen ingetrokken omdat een vergunningsvoorwaarde niet was nageleefd.

[quads id=1]

Het is namelijk gebleken dat lijnbussen bestuurd werden door chauffeurs die de leeftijd daarvoor nog niet hadden bereikt. Om een lijnbus te mogen besturen moet men tenminste 23 jaar oud zijn.

Bron:

Tientallen buschauffeurs beboet en bus vergunningen ingetrokken

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland