Onze lieve Harri Gajadien (Beta) uit Suriname is morgen jarig (foto’s)

verjaardag Suriname
Op de foto’s is duidelijk te zien dat Harri Gajadien uit Suriname een gezegende man is. Wat een rijkdom: Zijn vrouw, 6 zonen, 6 schoondochters en alle kleinkinderen sturen hem de hartelijke felicitaties. Hij wordt morgen namelijk 62 jaar. Bekijk het bericht voor meer informatie. En kijk naar de mooie foto’s die ze mee hebben gestuurd. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

[quads id=1]

All I wish for you is that we get to spend more time together, that I can have more bonding time with you and that you keep smiling your happy smile, Enjoy your day!

Verjaardag

Harri Gajadien
(Beta)

De jarige HARRI GAJADIEN (meer bekend als beta) uit Suriname wordt morgen 62 jaar. Hij krijgt de felicitaties namens

Zijn lieve vrouw
Giesla Gajadien

[quads id=1]

Zijn 6 zonen
Jaswant, Soerin, Shailin, Rabin, Soeradj en Dinesh Gajadien

Zijn 6 schoondochters
Shusma, Soenita, Rohani, Shalinie, Sharina en Suneina

En ook namens alle kleinkinderen
Jash, Sheetal, Shreya, Sushil, Sureina, Shanil, Maya, Ishaan, Karan en Shaya Gajadien

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland