Mijn moeder, onze dochter en zus, 44-jarige Anneska Palm is overleden – Paramaribo

overleden Paramaribo
De families Palm, Janki, Pelswijk, Kajafas, Holder en Boldewijn maken het verdrietige nieuws bekend dat Anneska Palm uit Paramaribo is overleden. Ze was 44 jaar. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie

[quads id=1]

Je bent de liefste moeder die altijd voor me klaarstaat
Dank je wel voor alles, wat jij me hebt gegeven

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland