Vrouw kreeg bierfles in haar gezicht gedrukt omdat ze keek naar de man van een ander in een club in Paramaribo

club Paramaribo
Ziekelijk jaloers. Zo noemen ze mensen als Anita. Ze heeft een andere vrouw ernstige verwondingen in haar gezicht aangebracht.
Anita en haar man waren in een club in Paramaribo Noord. Haar man werd bewonderd door een andere vrouw en daarom drukte ze een kapotte bierfles in haar gezicht. Dit soort vrouwen zijn toch een gevaar voor de samenleving? Moet ze opgesloten worden? Of moet de rechter haar jaloerse gedrag door de vingers zien zodat ze een goed voorbeeld kan zijn voor haar kinderen? p.s. Dames, oppassen hoor. Kijk niet zomaar naar mannen. Ze kunnen dodelijke vriendinnen hebben.
Club in Paramaribo Noord

De Ware Tijd schreef het volgende hierover: Gewelddadige vriendin krijgt tien maanden cel. De 44-jarige Anita F. kreeg een gevangenisstraf van tien maanden waarvan zeven en een halve maand voorwaardelijk onder aftrek van voorarrest opgelegd door rechter Siegline Wijnhard. Bij de straf hoort een proeftijd van twee jaar. Wijnhard week af van de strafeis (tien maanden waarvan zeven voorwaardelijk onder aftrek van voorarrest) van openbaar aanklager Roline Gravenbeek.

Ze keek naar haar man

De vrouw stond terecht voor zware mishandeling. Anita F. heeft op 5 mei een vrouw in haar gezicht verwond. Ze gebruikte daarvoor een bierfles. Het voorval deed zich voor in een club te Paramaribo Noord. De belager had er moeite mee dat het slachtoffer haar partner bewonderde.

Door de vinger kijken

Advocaat Radjeshprakash Bhoewar vroeg de magistraat om de veroordeelde een mildere straf op te leggen zodat zij zo snel als mogelijk op vrije voeten kon komen. Echter, Gravenbeek zei dat het Openbaar Ministerie (OM) het wettig en overtuigend bewezen acht dat de vrouw schuldig is. Om die reden zou de rechter naar haar mening niet door de vingers moeten kijken.

Medische kosten betaald

De strafpleiter zei dat hij niet aan het bewijs komt dat het OM heeft vergaard, omdat de verdachte heeft toegegeven dat zij het misdrijf heeft gepleegd. Hij is het ook eens dat er geen vaststelling is van de ernst van de verwondingen. Maar hij vroeg de rechter niet mee te gaan met de eis, omdat Anita F. haar spijt heeft betuigd en alle medische kosten van het slachtoffer dekt.

Kinderen zijn teleurgesteld

De veroordeelde vroeg de rechter ook om een kans haar kinderen die in Brazilië wonen te bewijzen dat zij een goed voorbeeld kan zijn. Ze vertelde de rechter dat zij zich diep schaamt, omdat haar kinderen diep teleurgesteld zijn in haar handelen. Gravenbeek persisteerde hevig tegen het verzoek en zei dat er al genoeg rekening gehouden is bij het bepalen van de strafeis.

Gerelateerde berichten

Redactie: Jaloerse vrouw opgesloten voor mishandeling met bierfles

18-jarige steekt 20-jarige neer in bar aan de Kwattaweg om een dame ~ Paramaribo

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/07/05/gewelddadige-vriendin-krijgt-tien-maanden-cel/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland