Onze zoon en broertje, 32-jarige Sergio Chinnoe (Bhai) is plotseling overleden – Nickerie Suriname

De diepbedroefde familie Bisu uit Suriname maakt hierbij bekend dat Sergio Chinnoe is overleden. Ze noemden hem Bhai. Zijn dood kwam geheel onverwachts. Sergio is 32 jaar geworden. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Wij bidden en vragen God om zegen, genade en kracht voor ons en onze dierbaren, Amen

Bekendmaking

Met pijn in ons hart maken wij bekend dat van ons is heen gegaan,

Onze lieve zoon, oom, neef en broertje

[quads id=1]

Sergio Chinnoe

Geboren 9 september 1986 te Nickerie Suriname
Meer bekend als Bhai is heen gegaan op 1-7-2019,
Op de leeftijd van 32 jaar

Zijn overlijden komt ons geheel als verrassing ook al hoort de dood ook bij het leven..

Namens
Familie Bisu
Waka boeng
Lobi…

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland