Man overleden in het ziekenhuis na eten kamrawintje (video) (buitenland)

Hier in Suriname kennen we allemaal de lieve schattige doorzichtige beestjes: Kamrawintjes. Ook wel genaamd Gekko’s

[quads id=1]

De 1 vindt ze vreselijk, eng en vies. En de ander weet dat ze nodig zijn. Ze eten namelijk insecten. Deze man (in het buitenland) dacht dat het grappig was om het diertje te eten. De man is 10 dagen later overleden. Laat het een les zijn voor een ieder voor het geval je het ook wilt proberen. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video erover.

[quads id=1]

In Suriname heten Gekko’s kamrawintjes

HLN.be schreef het volgende hierover: Een Australiër heeft een uitdaging op een feestje met de dood moeten bekopen, zo stelt zijn familie. Volgens hen stemde hij toe om een gekko, een soort hagedis, op te eten. David Dowell (34) belandde dagen later in het ziekenhuis en overleed na een pijnlijke doodstrijd aan een salmonellabesmetting.

[quads id=1]

Overleden in het ziekenhuis

Zijn familie in de noordoostelijke staat Queensland blijft, nu meer dan een half jaar na het overlijden, nog met een pak vragen zitten. Over de besmetting en over het dronken feestje waar de mogelijke weddenschap een uitloper van was.

David heeft nooit met een woord over het hagedissenverhaal gerept. Zijn echtgenote Alira kwam daar achter door een van zijn vrienden. De niet nader genoemde maat verklaarde te hebben gezien hoe hij het kleine reptiel naar binnen werkte.

Vader van drie kinderen

De vader van drie kinderen stond erom bekend dat hij als durfal nooit terugkrabbelde als iemand hem uitdaagde.

[quads id=1]

In de dagen na het feestje braakte David veelvuldig groene gal. Zijn urine zag haast zwart en zijn maag zwol hard op. “Het leek wel alsof hij zes maanden zwanger was”, aldus Hannah.

Zwarte urine

Het ziekenhuis in Brisbane waar David naartoe is gebracht, wil niet verder ingaan op het overlijden en verwijst naar de lijkschouwer. Deze schreef in zijn conclusies dat het ziekenhuis de nodige medische zorgen had verstrekt. De familie blijft achter met zoveel vragen. Laat dit bericht een waarschuwing zijn.

Bekijk hier een video erover:

Bron:

https://www.hln.be/bizar/durfal-eet-gekko-op-feestje-op-en-sterft-tien-dagen-later~a3aa8300/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland