Het video gesprek met Fedor Bottse uit Paramaribo – ‘Ja, ik ben een boeler, maar ik boel geen kleine kinderen’ (video)

bottse Paramaribo
Enkele jaren terug was er een hele heisa omtrent de pedobende uit Paramaribo. De volwassen mannen zouden kleine kinderen (jongens) intiem misbruiken, opzettelijk besmetten met het HIV virus en de jongens dwingen tot betaalde omgang met andere mannen.

[quads id=1]

1 van de hoofdverdachten Fedor Bottse is nu op vrije voeten en hij is in gesprek gegaan met ATV. Hij vertelt zelf zijn verhaal. Zijn leven was een hel. En de staat Suriname gaat ervoor moeten boeten. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de indrukwekkende video met zijn kant van het verhaal. Ja, hij is een boeler, zoals hij dat zelf zegt, maar omgang met kleine jongens? Dat heeft hij niet!! Geloven jullie hem?

[quads id=1]

Pedobende uit Paramaribo

De Ware Tijd schreef het volgende hierover: FEDOR BOTTSE:‘IK BOEL, MAAR NIET MET KLEINE KINDEREN’ “Bottse en zijn jongens die verkrachten kleine jongetjes, geven ze aids en laten ze tippelen”, klinkt het met een zware en geïrriteerde stem. Dit beeld, vindt Fedor Bottse (61), een van de veroordeelden in de spraakmakende zaak over de ‘pedofielenbende’, is bewust geschetst door de autoriteiten met hem als doelwit. Hij heeft daarom hoger beroep aangetekend om zijn goede naam en eer te herstellen.

[quads id=1]

Hij is vrij

Bottse werd in augustus 2018 tot drie jaar celstraf veroordeeld, maar mocht op basis van Voorwaardelijke Invrijheidstelling (VI) op 19 februari jongstleden weer eruit. De man komt open en eerlijk uit voor de dag: “Ik ben niet heilig. Ik ben een boeler, ik heb omgang, maar niet met kleine kinderen.”

bottse Paramaribo
Videostil van ATV

Het raakt hem daarom dat hij “zonder enig wettig en overtuigend bewijs” is afgeschilderd als een pedo die kleine jongetjes met het hiv-virus heeft besmet. Bottse maakt duidelijk dat hij het virus niet heeft. Hij is tot twee keer toe negatief getest in het gevang.

Negatief getest

Het begon allemaal toen een vriend van Scharlton Z. die thuis bij Bottse inwoonde vaker daar op bezoek kwam.” Hij is zeker zes keer over de vloer geweest voor omgang en ik liet ze rustig hun ding doen.” Dat het om een minderjarige jongen van vijftien jaar ging, wisten geen van de twee beweert Bottse. “Hij heeft zichzelf verkocht als achttien jaar.”

[quads id=1]

Hij was minderjarig

Voorts zegt hij dat hij steeds wanneer de twee omgang hadden, in slaap viel. Nadat de jongen enkele keren op bezoek was geweest werden de twee mannen opeens geconfronteerd met een aangifte voor intiem misbruik. Naderhand bleek dat de grootmoeder van de jongen de aangifte had ingediend wat Bottse niet logisch vond, omdat de jongen uit huis was gezet door zijn oma. Zijn huisgenoot die op het moment van de aangifte in het binnenland was, werd met groots machtsvertoon door zwaar bewapende politiemannen opgehaald en gearresteerd. “Want we lokken kleine kinderen naar dit adres, misbruiken ze, geven ze aids en laten ze betaalde omgang hebben, waarna ze het geld naar ons toebrengen, werd gezegd.”

Verklaring

Tegenover de politie verklaarde de jongen dat hij door Bottse en diens huisgenoot werd mishandeld en intiem misbruikt. “Hij is zes keer vrijwillig naar hier gekomen! Als ik u één keer klap en u houdt uw mond, dan vraagt u om een tweede klap toch?” Het kan er bij hem niet in dat de jongen na enkele vrijwillige bezoeken aan zijn huisgenoot het verhaal aan de politie ophangt dat hij intiem is misbruikt en ook pas een dikke maand na deze bezoeken er een aangifte wordt ingediend.

[quads id=1]

Pas na een maand

De zaak nam een andere wending toen er vanuit de politie een bericht werd uitgegeven dat er een pedobende in Paramaribo is opgerold. Dat dit een dag vóór zijn arrestatie op 3 november 2016 werd gepubliceerd, vindt Bottse frappant. Hij beschuldigt de verantwoordelijke functionaris van de politie-afdeling die belast was met het onderzoek in deze zaak ervan dat die bewust onjuiste informatie heeft afgestaan over de zaak. “Door die publicaties wist men, in een kleine gemeenschap, meteen dat het om Fedor Bottse en zijn ‘gang’ ging.” Dat was, stelt hij, gemakkelijk te achterhalen vanwege de naam Fedor B. die in de berichtgevingen werd gemeld.

Martelingen

De echte nachtmerrie begon pas toen hij in het gevang terechtkwam, vertelt Bottse. De “martelingen” die hij in een van de cellenhuizen heeft moeten doorstaan, zal hij niet gauw vergeten. In desbetreffende cellenhuis zijn de kamers ingedeeld naar etniciteit: de koeliecel, negercel en een cel met een mix van beide. Hij werd geplaatst in de ‘koeliecel’. Op aanwijzen van zijn celgenoten, kreeg hij een slaapplek toegewezen. “Je moet je bedenken, ik heb last van jicht, zware hoofdpijn en voelde me net een hond. Ik ben lui en heb geen conditie, dan moet ik via een stomme trap klimmen om op mijn bed te komen.”

[quads id=1]

Net een hond

Eenmaal op het bed, werd Bottse door een van de gevangenen aangesproken die zei hem te herkennen als “a man san e du den san nanga den pkin boi”. “Ik werd van de rand van het bed geduwd en kwam met mijn hoofd frontaal op de grond terecht, terwijl ik al verschrikkelijke hoofdpijn had. Ze begonnen tegen me te schoppen en trappen en mikten primair op mijn hoofd. Ik schreeuwde als een mager varken.” Bottse vertelt dat hij buiten bewustzijn raakte. “Dat was volgens mij mijn redding” De dag daarop bevond hij zich in een andere ruimte, waar hij na de marteling naartoe zou zijn gesleept.

[quads id=1]

Ongeloof

Hij gaf door wat hem was overkomen en vertelde dit op de eerstvolgende zitting ook aan de rechter. “Zegt de rechter, ‘ik heb het laten onderzoeken en er blijkt niets van waar te zijn. Terwijl ik de namen had van de agenten die op het moment van het gebeurde de dienst hadden.” Bottse zegt dat hij ook enkele keren op weg naar het gevang in de arrestantenbus werd getreiterd en slagen moest incasseren. De man spreekt met een verbitterde stem.

Staat verantwoordelijk

Hij stelt de Staat verantwoordelijk voor deze nachtmerrie. “De Staat gaat weten wat ze gedaan heeft want ik ga dit niet zo laten. Voor ieder haartje dat me pijn heeft gedaan gaan ze betalen en niet weinig want dit is een opgezette zaak om Bottse en consorten te vernietigen. Alleen God kan mij vernietigen!” Indien de reeds ingediende zaak in hoger beroep niet succesvol uitpakt, is de volgende stap naar het Caribisch Gerechtshof

ATV is in gesprek gegaan met Fedor Bottse uit Paramaribo. Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Redactie: Verdachte pedofiel Fedor zegt mishandeld te worden te Santo Boma

‘Lage straf’ voor opzettelijk infecteren 15-jarige met HIV ~ Pedo-bende Suriname

Verdachte pedo zaak krijgt klappen tijdens vervoer in arrestantenbus te Paramaribo

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/07/05/fedor-bottseik-boel-maar-niet-met-kleine-kinderen/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland