Alweer een brand in Paramaribo – bekijk de video verslagen

brand Paramaribo
Velen in Paramaribo hebben het al gehoord: Loeiende sirenes, van de brandweer en politie. Ze zijn onderweg naar de binnenstad.
[quads id=1]
Op dit moment gaande aan de Keizerstraat hoek Klipstenenstraat in Paramaribo. In de buurt van MC Donalds Suriname. Het is al de zoveelste brand deze maand in de stad Paramaribo. Hoe komt dat zo?

[quads id=1]

Video’s

Bekijk hier de video’s:

[quads id=1]

[quads id=1]

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: Door kordaat optreden van de brandweer is zaterdagmiddag voorkomen dat een winkelzaak op de hoek van de Klipstenenstraat en de Keizerstraat in de as werd gelegd door een beginnende brand.

[quads id=1]

Brand Paramaribo

De brand was in een ruimte waar kleding was opgeslagen. Door de goede beveiliging was het wel moeilijk voor de brandweer om naar binnen te gaan. Zij moesten de traliewerk opensnijden. De oorzaak is vooralsnog onbekend.

Bekijk bovenstaande video’s voor meer informatie.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/07/06/brandweer-blust-beginnende-brand-winkelzaak/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland