President en regering bezoeken nabestaanden overleden kinderen van woningbrand Paramaribo – inzamelingsactie (video en foto’s)

Een mooi gebaar van het staatshoofd, zijn vrouw en andere leden van de regering Suriname

[quads id=1]

Zij hebben de zeer verdrietige nabestaanden van de overleden kinderen bezocht in Paramaribo. Kijk naar het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video en vele foto’s ervan! Bekijk ook de nieuwe video omtrent de inzamelingsactie. Deel het met een ieder!! Sterkte Suriname. Samen staan we sterk

[quads id=1]

Overleden in Paramaribo

President Desire Delano Bouterse heeft samen met zijn echtgenote Ingrid Bouterse – Waldring een bezoek gebracht aan de nabestaanden van de recente brand aan de Ellestraat.

[quads id=1]

De president richtte zich in een kort woord bemoedigend tot de familie en overige aanwezigen.

Verjaardag NDP

Het tragisch gebeuren heeft vanaf het eerste moment de aandacht van het staatshoofd en is ook de reden voor het sober vieren van de verjaardag van de Nationale Democratische Partij.

[quads id=1]

De partij waar de president leiding aan geeft koos er bewust voor om de geplande feestactiviteiten af te blazen.
President Bouterse begrijpt dat deze tragedie een zware klap is voor de nabestaanden.

Zware klap

“Dis na wan bigi sari”, omschrijft hij de situatie. Hij riep de familie op om in deze donkere dagen hun geloof te vestigen in de Allerhoogste. God is de enige die kan troosten op dit soort “onbegrijpelijke momenten”. Wij zijn mens en kunnen niet zonder de oppermachtige.
De president toonde zich zeer erkentelijk voor de grote steun vanuit de gemeenschap aan de familie.

[quads id=1]

Jonge mensen uit Suriname

Hij richtte ook een speciale woord van dank aan diegene die hebben geprobeerd de overleden jonge Surinamers te redden uit het brandend huis in Paramaribo. De regeringsleider beloofde wederom dat de regering alle ondersteuning zal geven aan de familie. Hij riep de aanwezigen op om de familie vooral in deze periode veel liefde te schenken.

Ook de rest van de REGERING SCHENKT AANDACHT AAN de NABESTAANDEN WONINGBRAND

[quads id=1]

Hier meer informatie omtrent de inzamelingsactie:

Bron: NII foto’s van BIC Paramaribo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland