Video verslagen – 5 kinderen overleden bij verschillende woningbranden in Paramaribo. (video’s)

brand Paramaribo
5 kinderen uit Suriname tussen de 1 en 5 jaar hebben het leven gelaten. De woningbranden vonden plaats in Paramaribo

[quads id=1]

Bekijk het bericht om de nieuwe video verslagen te bekijken. Houdt u er rekening mee dat de video’s zeer emotioneel kunnen overkomen. Sterkte iedereen. Sterkte Suriname. Laat dit bericht tevens een eye opener zijn ons: Een ongeluk schuilt in een klein hoekje dus we moeten goed letten op onze kinderen. Luister ook naar wat de brandweer en de regering te zeggen hebben.

[quads id=1]

brand Paramaribo

Video verslagen

ATV 02 07 2019 2 woningbranden eist 5 levens

TBN PRIME ALERT 02 JULI 2019 VIER KINDEREN DOOD BIJ BRAND ELLESTRAAT

[quads id=1]

De Straat Afl. 110 Regering zal bijstand bieden aan getroffen families woningbranden

De Straat Afl. 109 Vijf kinderen omgekomen bij 2 verschillende woningbranden

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland