Veel mensen in Suriname hadden vandaag problemen met Facebook, Instagram en WhatsApp – problem solved

Facebook telefoon
Veel mensen zijn boos op Facebook, Instagram en WhatsApp. Vandaag was er een grote storing. De storing was vermoedelijk wereldwijd

[quads id=1]

Ook vanuit Nederland en Suriname stroomden veel klachten binnen. maar gelukkig. De storing is inmiddels opgelost. Hebben jullie er ook last van gehad? Kan gebeuren toch?
Problemen met Facebook

[quads id=1]

Acht uur durende storing van apps van Facebook en WhatsApp opgelost. De storingen van de apps van Facebook en zijn dochters Instagram en WhatsApp zijn voorbij. Dat meldt Facebook. De apps kampten woensdag met een storing die uiteindelijk pas na ongeveer acht uur was opgelost.

[quads id=1]

Storing op woensdag

Door het probleem konden gebruikers geen foto’s meer uploaden en versturen. De problemen ontstonden volgens het bedrijf tijdens onderhoudswerkzaamheden.

[quads id=1]

Duizenden klachten

Vooral gebruikers in de Verenigde Staten en Europa werden getroffen door de storing. Wat er precies is gebeurd meldt Facebook niet. Het bedrijf kreeg 22.000 klachten van gebruikers. 14.000 daarvan gingen over problemen met Instagram.

Duizenden getroffen gebruikers waren boos en uitten hun ongenoegen hierover op sociale platforms zoals Twitter.

Bron:

https://www.nu.nl/internet/5960254/acht-uur-durende-storing-van-apps-van-facebook-en-whatsapp-opgelost.html

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland