Onze vriendin Vanessa Akaamba uit Paramaribo is afgestudeerd – ze is nu Meester in de Rechten

geslaagd Paramaribo
De knappe Vanessa Akaamba uit Paramaribo mag zichzelf Meester in de Rechten noemen. Ze is namelijk aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname afgestudeerd van de Masteropleiding Surinaams Recht. Vanessa krijgt de Hartelijke felicitaties van haar trotse collega’s en vriendinnen. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. Ook wij van FamilieNieuws zijn ontzettend trots en wensen haar heel veel succes in haar verdere loopbaan. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Afgestudeerd in Paramaribo

Mw. mr. Vanessa A. Akaamba

Maar gelukkig is degene die op de Here vertrouwt en al zijn geloof en hoop op Hem richt. Hij lijkt op een boom die aan een rivier staat, een boom die geen last heeft van de hitte en niet lijdt onder maandenlange droogte. Zijn bladeren blijven groen en hij blijft vrucht dragen.

Jeremia 17:7-8

[quads id=1]

Op vrijdag 28 juni 2019 is aan de Anton de Kom Universiteit van Suriname, Masteropleiding Surinaams Recht, afgestudeerd Vanessa Akaamba. Zij heeft met haar vertrouwen in de Heer en haar moedige stappen elke dag weer, de welverdiende titel Meester in de Rechten verkregen en mag zich vanaf dat moment Mr. V. A. Akaamba noemen.

Wij, haar collega’s en vriendinnen, feliciteren haar met deze prestatie en wensen haar het allerbeste toe in haar verdere carrière. Wij feliciteren ook haar ouders, broers en zussen.

Vanessa, wij zijn bijzonder trots op jou.

[quads id=1]

geslaagd Paramaribo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland