Onze lieve Harriette Jainath – Ramsing is overleden na een tragisch ongeval in Paramaribo

overleden Paramaribo
De families Jainath, Ramsing, Jagai en Narain maken hierbij het overlijden bekend van Harriette Jainath – Ramsing. Zij is vorige week tragisch overleden na een verkeersongeval te Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart heeft vandaag plaatsgevonden.

[quads id=1]

Vol ongeloof en met heel veel pijn in ons hart maken wij bekend dat op donderdag 27 juni 2019 van ons heen is gegaan onze kakie, kakijasas, adjie, adjiasas en par-adjie

Mevr.
HARRIETTE JAINATH-RAMSING

In de leeftijd van 72 jaar

De rouw zitting word dagelijks gehouden van 20.00 uur tot 21.00 uur aan de Mawakaboweg no. 134 te Paramaribo

[quads id=1]

De uitvaart vindt plaats op woensdag 3 juli 2019

Namens:
Ramesh Jainath
Oettra Jainath-Jagai
Anoeska en Santusha
Shailesh Narain
Anisha Narain

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland