Onze kapitein Sabrea Sobé is jarig – Paramaribo Suriname

verjaardag Paramaribo
Hierbij wordt kapitein Sabrea Sobé van harte gefeliciteerd met haar 60ste verjaardag. Zij is de directrice van het kinderhuis Ramoth van het leger des Heils Paramaribo Suriname. Bekijk het bericht voor meer informatie. Helpen jullie mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Hiep hiep hiep hiep hoeraaaa.

Leert van Mij dat Ik zachtmoedig ben en nederig van hart;
en gij zult rust vinden voor uw zielen.
Mattheüs 11 : 29.

Heilssoldaten, officieren, Jongsoldaten, van het leger des Heils District Suriname feliciteren

Kapitein Sabrea Sobé

die niet om mensen wil, maar met de wil van de allerhoogste God, haar 60e verjaardag mag vieren. Wij wensen onze kapitein nog heel veel jaren in Goede gezondheid en dat zij mag blijven Arbeiden voor Gods koninkrijk.

De felicitaties aan haar kinderen en de overige familieleden.
Kapitein Sobè is de directrice van het kinderhuis Ramoth van het leger des Heils Paramaribo Suriname

[quads id=1]

verjaardag Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland