Dewika Makhan, Nederlands fotomodel en Youtuber overleden na verkeersongeval (video’s en foto’s)

overleden Nederland Suriname
De prachtige Dewika Makhan is er niet meer. De Nederlandse, een fotomodel en Youtuber met roots uit Suriname, overleed na een ernstig verkeersongeval in Nederland. Een bizar en eenzijdig ongeval.

[quads id=1]

Velen zijn geschokt na de dood van Dewika, en delen hun herinneringen aan haar op social media. De beauty Queen zat ooit in de finale van Mrs Netherlands Universe. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie omtrent het ongeval en kijk ook naar de foto’s en video’s.

[quads id=1]

Model uit Suriname

Op een industrieterrein in Nederland is de Nederlandse Dewika Makhan uit Suriname met haar auto hard op een container gebotst. Daardoor kwam ze klem te zitten in haar auto.

[quads id=1]

Verkeersongeluk

Hulpdiensten hebben haar bevrijd. Ze was er zeer slecht aan toe. De schoonheid is aan haar verwondingen overleden in een ziekenhuis in Nederland. Het is nog onduidelijk hoe Dewika met de container in botsing kwam.

Foto’s en video’s

Bekijk hier wat video’s van Dewika. Zij gaat gemist worden.

Naast fotomodel was Dewika ook Youtuber. Ze hield van koken. Bekijk hier 1 van haar video’s:

[quads id=1]

En een make up video:

Bekijk hieronder de video van het ongeval

https://www.rtvutrecht.nl/embedded/2252248/

Bron

https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1940342/persoon-bekneld-na-botsing-op-industrieterrein-in-utrecht.html

Foto’s van : Sita Mahabir
Dir Misses NL Page
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland