Families van Hetten en Eind uit Paramaribo in diepe rouw – 5 kinderen overleden door woningbrand – politie Suriname (video’s)

brand Paramaribo
Een vreselijke ochtend voor de familie van Hetten en Eind. 5 kinderen zijn dood gebrand in hun woning in Paramaribo

[quads id=1]

De kinderen van Hetten waren vermoedelijk thuis met hun 15-jarige oppas (nicht) die op dat moment nergens te bespeuren was. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie en kijk (nogmaals) naar de video’s. Bekijk ook de identiteitsgegevens van de slachtoffertjes. Wij van FamilieNieuws wensen hen heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Brand Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Twee woningen in de as gelegd; vijf kinderen omgekomen in Paramaribo

De 2-jarige peuter Delvano, Eind is in de vroege ochtend van dinsdag 2 juli bij een woningbrand aan de Petrusweg te Paramaribo om het leven gekomen.

De politie van het ressort Latour werd via het Command Center ingeschakeld voor een woningbrand op voornoemd adres. Daar aangekomen werd een woning aangetroffen die in lichterlaaie stond.

[quads id=1]

Bij aankomst van de brandweer was Delvano reeds omgekomen in de brand. De brandweerlieden troffen zijn verkoold lijkje in het huis. De oorzaak van de brand is nog niet bekend en de moeder van de peuter is nog niet achterhaald.

De politie van het ressort Latour kreeg eveneens op 2 juli in de morgenuren van het Command Center de melding van een woningbrand aan de Ellisstraat. Bij aankomst van de politie op die locatie stond ook die woning in lichterlaaie. De brandweerlieden blusten het vuur en troffen daarna vier verkoolde lijkjes in het huis aan.

[quads id=1]

Het bleken de ontzielde lichamen van de 6-jarige Tushero, Van Hetten; de 4-jarige tweeling Jayden en Djalia Van Hetten en het anderhalf jaar oude Trishon, Van Hetten te zijn.

Volgens het voorlopig politioneel onderzoek had de moeder van deze vier jongetjes haar kinderen aan haar 15-jarig nichtje D.B. toevertrouwd om de oppas te doen. Het was gebruikelijk dat D.B. tegen betaling de oppas deed wanneer de moeder van de jongetjes naar haar werk moest.

D.B. is tijdens noch na de brand op het woonadres aangetroffen. Buurtbewoners hebben nog geprobeerd de toegangsdeuren tot de woning open te breken maar dat is hun niet gelukt. De moeder van de kinderen kreeg het slechte nieuws te horen terwijl zij op haar werk was.

[quads id=1]

De lijkjes zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Bekijk hier de video van Gail Eijk

Anthony Janki

Bron:

Twee woningen in de as gelegd; vijf kinderen omgekomen

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland