4 kinderen omgekomen bij woningbranden in Paramaribo Suriname vanmorgen (video’s)

brand Paramaribo
Een vreselijk bericht op de dinsdag morgen. Wat een drama in Paramaribo. Een dag na keti koti. Zojuist zijn er twee woningbranden geweest.

[quads id=1]

5 mensen zijn overleden. Waaronder 4 kinderen uit 1 huis. Zij waren alleen thuis. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video’s. Dit is vreselijk. RIP

[quads id=1]

Brand Paramaribo

Gail Eijk schreef het volgende: Een trieste sfeer aan de Ellestraat, een zijstraat van de Ramgoelamweg te Paramaribo

[quads id=1]

brand Paramaribo

Waar eerder op de ochtend reeds melding werd gemaakt van een brand waarbij een kind kwam te overlijden, zijn 4 kinderen in de leeftijdsklasse van 2, 3, 4 en 5 omgekomen bij deze brand.

Alleen thuis

De kinderen waren alleen thuis.

Buren hebben nog geprobeerd om de kinderen te redden. Zij hoorden de kinderen gillen. Maar het vuur was al te hoog en ze kwamen er niet doorheen

[quads id=1]

Ala-D Media schrijft

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Vijf personen omgekomen bij woningbrand. Vijf personen zijn vandaag omgekomen bij twee woningbranden. Dit bevestigt brandweervoorlichter Ulrich Coats. Het drama heeft zich voltrokken te Pontbuiten en Latour Paramaribo.

Een persoon wordt nog vermist bij de brand te Latour.

[quads id=1]

Op Pontbuiten kreeg de brandweer omstreeks 5.45 uur de melding van een woningbrand. Hier is een persoon omgekomen. Aan de Ellestraat in het ressort Latour heeft vanmorgen ook brand gewoed. Om kwart 8.45 uur kwam de melding binnen bij de brandweer.

2 huizen

Op Latour gaat het om 2 woonhuizen. De brandweer is gestuit op vier verkoolde lijken. Er waren vijf personen opgegeven als vermist. Er wordt nu nog gezocht naar de vijfde persoon.

Ala-D Media

Bekijk hier de video van Gail Eijk

Anthony Janki

Later meer!

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/53431

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland