Manager en directeur uit Paramaribo verdacht van drugssmokkel via pakketten van anderen naar Nederland – politie Suriname

post Suriname
Onlangs werd een een vrouw uit Paramaribo aangehouden op verdenking van drugssmokkel via een naar Nederland verzonden doos.

[quads id=1]

De vrouw bleef erbij dat ze niets te maken had met de drugs in de doos. de politie stelde een onderzoek in. De directeur en manager van een postpakkettenbedrijf zijn opgesloten. Bekijk onderstaand officieel politiebericht om te lezen hoe sluw ze te werk zijn gegaan. Vermoedelijk hebben ze misbruik gemaakt van meerdere onwetende klanten. Is toch verschrikkelijk?

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Directeur en manager van een verzendbedrijf ingesloten op verdenking van drugssmokkel

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hebben de 43-jarige Sanjaykumar, R. en de 36-jarige Nithin, G. van een verzendbedrijf in Paramaribo aangehouden en in verzekering gesteld voor onder andere overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Nithin is directeur van het bedrijf en Sanjaykumar is de manager van het bedrijf.

[quads id=1]

Onlangs werd Sylvia, J. door de Narcotica Brigade aangehouden, nadat in een postpakket op haar naam een hoeveelheid cocaïne was aangetroffen. De vrouw ontkende dat zij ooit drugs vanuit Paramaribo naar Nederland had gepost. Voorts dat zij enkele jaren geleden voor het laatst een doos ter verzending had aangeboden bij een verzendbedrijf in Paramaribo waarbij zij onder andere een kopie van haar identiteitsbewijs moest afstaan aan een medewerker van dat bedrijf. In het belang van het onderzoek werd de vrouw na overleg met het Openbaar Ministerie door de Narcotica Brigade in verzekering gesteld.

In het belang van de waarheidsvinding stelde de Narcotica Brigade een onderzoek in bij het verzendbedrijf in kwestie en stuitte daarbij op een aantal koppies van verzendformulieren en identiteitsbewijzen van postverzenders. Een kopie van Sylvia ’s verzendformulier en identiteitskaart werd ook ter plaatse aangetroffen.

[quads id=1]

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat de manager van het bedrijf Sanjaykumar, R. en de directeur Nithin, G. vermoedelijk een gewoonte van maakten om postpakketten inhoudende drug naar het buitenland te verzenden op naam personen, die via hun bedrijf pakketten naar het buitenland lieten verzenden. Sylvia, J. is daarvan slachtoffer geworden.

[quads id=1]

Sanjaykumar en Nithin werden respectievelijk op maandag 24 juni en op woensdag 26 juni opgespoord en aangehouden door de Narcotica-Brigade. Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn deze twee mannen in verband met het onderzoek in verzekering gesteld. Sylvia, J. is inmiddels in vrijheid gesteld.

Gerelateerde berichten:

Indrawatie en Eugenie in Paramaribo achter slot en grendel gezet coke in postpakketten – politie Suriname

Reshma-Debi in Suriname aangehouden nadat er coke in haar doos is aangetroffen

bron:

Directeur en manager van een verzendbedrijf ingesloten op verdenking van drugssmokkel

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland