Man valt na vlucht van 9 uur uit vliegtuig – dood gevonden in een tuin in Engeland (video)

vliegtuig Engeland
Ongelooflijk maar waar: Een man is boven Engeland uit een vliegtuig gevallen. Zijn lichaam kwam terecht in een tuin.
Het blijkt dat hij 9 uur mee heeft gevlogen met het vliegtuig. Hij viel er net voor de landing uit. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video. Hoe heeft hij die 9 uur in de vrieskou overleefd? Hierbij een tip:  Gewoon even sparen voor een ticket als jullie op vakantie willen naar Paramaribo.

MetroNieuws schreef het volgende hierover: VERSTEKELING VALT UIT VLIEGTUIG IN TUIN. De man viel uit het landingsgestel van een toestel van Kenya Airways toen het vliegtuig ging landen.

Een verstekeling is uit het landingsgestel van een vliegtuig gevallen toen het toestel Heathrow Airport bij Londen naderde.

De man werd later dood aangetroffen in een tuin in Clapham in Zuid-Londen, meldden Britse media.

De politie is niet zeker van zijn leeftijd en probeert hem te identificeren. Hij viel uit een vliegtuig van Kenya Airways aan het eind van een negen uur durende, bijna 7000 kilometer lange vlucht vanuit Nairobi.

TAS, WATER EN VOEDSEL
Een tas, water en voedsel werden aangetroffen in het compartiment van het landingsgestel van het vliegtuig. Het toestel is al onderzocht en er is geen schade gevonden. Er mag dus weer mee gevlogen worden.

Komt zelden voor

Hoewel het zelden voorkomt, is dit eerder gebeurd. In september 2012 stierf een 30-jarige man uit Mozambique nadat hij uit het onderstel van een vlucht naar Heathrow vanuit Angola was gevallen. Vaak overleven zulke verstekelingen de reis niet, onder meer omdat het extreem koud kan worden en door het gebrek aan zuurstof als het toestel op grote hoogtes vliegt.

Kijk hier naar een video erover: