Ik mis mijn opa Erwin Grand uit Suriname al een jaar

overleden Suriname
Hij is bevrijd uit deze wrede wereld, en is veilig waar hij nu is. Maar toch zit ze met zoveel vragen. Solance laat weten dat ze haar opa, Erwin Grand uit Suriname, nog steeds verschrikkelijk mist. Vandaag is hij precies een jaar uit hun midden. Lees hieronder haar bericht

[quads id=1]

Vandaag, Zondag 30 juni 2019 is het precies een jaar dat je niet meer in ons midden bent. Je werd plotseling ziek en zo ging je ook plotseling voorgoed weg. We zijn 1 jaar verder maar ik zit nog steeds nog heel wat vragen. Wat ik wel zeker weet is dat je veilig bent waar je nu bent, ergens waar je niet meer hoeft te lijden en bevrijd bent van deze wrede leven en alles erom heen.

#Gone but not forgotten,
may your soul rest in peace grandpa

Erwin Grand

Meer bekend als Bai uit Suriname

Afzender Solance van Aron

[quads id=1]

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland