Enorme brand tussen winkels in de binnenstad van Paramaribo vandaag tijdens Keti Koti – politie Suriname (video)

brand winkel Paramaribo

Een enorme brand zojuist in Paramaribo binnenstad. Zo een 1 juli!! Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd.

[quads id=1]

Kijk ook naar de indrukwekkende video van de brand. Hebben jullie het ook gezien?

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Twee winkel panden afgebrand aan de Zwartenhovenbrugstraat Paramaribo. Twee leegstaande panden zijn vanmorgen, maandag 1 juli, afgebrand aan de Zwartenhovenbrugstraat. De brand begon omstreeks half elf in pand nummer 127. Op de benedenverdieping van dit gebouw bevond zich een kledingzaak, die al enige tijd gesloten is.

[quads id=1]

brand winkel Paramaribo

Het belendend pand, zijnde pand nummer 129, is ook door vuur verteert. Dit pand was een leegstaande woonhuis.

Beide gebouwen bestonden uit een beneden- en bovenverdieping en waren uit hout opgetrokken. Volgens bekomen informaties hielden zwervers zich op in de gebouwen. De brandweer was snel ter plaatse.

[quads id=1]

Door kordaat optreden hebben de brandweerlieden erger kunnen voorkomen, omdat het vuur zich reeds uitgebreid had naar het dak van pand nummer 131. De brandweer was ongeveer een uur bezig met het blussen van het vuur. EBS medewerkers waren ook ter plaatse en zij hebben ervoor gezorgd dat de stroomtoevoer waar nodig tijdelijk werd uitgeschakeld.

Bekijk de video van Starnieuws:

Bron:

Twee panden afgebrand aan de Zwartenhovenbrugstraat

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland